Kategori: Teknoloji

Güvenlik Kamerasında Donanım Özellikleri

İç ve dış mekanların korunmasına yönelik gözcülük eden bir sistem olan Güvenlik kamerası seçiminde bazı hususlar kaliteli bir görüntü sağlaması açısından önem taşımaktadır. Bu hususlara aşağıda değinilmiştir:

  • Çözünürlük: Kameraların sağladığı görüntü kalitesini ifade etmektedir. Görüntünün iyi bir şekilde sağlanabilmesi için kamera modelleri tercihinde seçici olunmalıdır. Yüksek çözünürlüğe sahip zoom yapma özelliği bulunan modeller ön planda tutulmalıdır.
  • Kayıt ve depolama: Kayıt cihazları saniyede kaç kare kaydebilmekte ve görüntüleri kaç gün kayıtlı tutabileceği konusunda özelliklere dikkat edilerek kayıt cihazları alımına karar verilmelidir.
  • Teknoloji: Kameralarda alt yapı donanımları teknolojik bazı mekanizmalar ile uyumlu çalışabildiğinde kamera sahiplerini ayrıca masraf yapmaktan kurtarmaktadır. Bunun için PoE teknolojisi ürünler oldukça alternatif özellik taşımaktadırlar.

Güvenlik Kamerasında Optimum İzleme

Sistemin ihtiyaç miktarı ve ebatı doğrultusunda Güvenlik kamerası İstanbul optimum izleme seçimi yapılmasında bu iki öğeye göre tercih yapılması gerektiğini önermektedir. 64 kameralık bir sistem olduğunu düşünürsek görüntülerin 17’lik monitör ekranında izlenmesi oldukça zorlayıcı olacaktır. 17’lik monitör yerine 32’lik monitör kullanılması gerekir. Eğer kesintisiz izleme yapılacak ise 42’lik monitörler daha avantajlıdır.

Kameraların Kurulum Alanları Önemlidir

Hangi alanlar nereden ışık alıyor ise Güvenlik kamerası kurulumunda bu duruma dikkat edilmesi gerekir. Kameranın konumlandırıldığı yerin arkasından ışık alımı yükse ise kameralar kaliteli görüntü sağlamada zorluk çekebilirler. Bu sebeple de muhafaza unsurları gerekebilir.

4.8 / 5 ( 5 Değerlendirme )

Son Yazılar

Yapılabilir Banyo Dolabı Modellerimiz

Zengin ürün yelpazesi ile karşınıza çıkan yapılabilir banyo dolabı modellerimiz hijyen ve kişisel bakım rutini…

12 ay önce

Elektronik Sigara Çeşitleri

Sigarayı bırakmak isteyenler iqos sigara modellerinden yararlanıyor. Elektronik sigara ürünleri ile sizde sigarayı bırakabilirsiniz. Pmi…

1 yıl önce

Başarılı Dış Cephe Dekorasyon Çalışmaları Metpor’da

Kurulduğu ilk günden itibaren en kaliteli hizmetlerini güven içinde sunmakta olan dış cephe kaplama firmamızdan…

1 yıl önce

Bursa Termal Otelleri

Kış tatili için favori şehirlerden biri olan Bursa otel zenginliği ve şifalı suları ile beğeni…

1 yıl önce

Lider Danışmanlık ve Tercümanlık Firması

Teknolojik gelişmeleri yakından takip ederek en yenilikçi çalışmalarda bulunan firmamızda İngiltere vize hizmetlerini güven içinde…

1 yıl önce

Bursa Arçelik Ürünleri Satışı

Bursa Arçelik ürünlerini uygun fiyatlardan garantili olarak satın almak istiyorsanız doğru yerdesiniz. Merkezimiz sizlere en iyi…

2 yıl önce